Yerinde yemek üretimi, “Bir catering firmasının, müşterisinin tesislerinde yemek üretmesi ve bunu yerinde müşterisine sunması” olarak tanımlanabilir.

Çalışma alanları ve birçok farklı noktada yerinde yemek üretim merkezi kurarak çözüm ortağı olma fırsatı sunuyoruz.

Sizin için oluşturduğumuz mutfakta bütün detaylarını en ince ayrıntısına kadar düşünerek kalite, lezzet ve hijyenden asla taviz vermiyoruz.

İsteğinize bağlı olarak mutfak kurulumunun yanında, sunum, ekipman ve yardımcı ürünlerin tedariği, siparişe göre menü hazırlama ve temizlik gibi hizmetlerimizle de 360 derece hizmet veriyoruz.

Yerinde Yemek Üretiminin Avantajları
Yerinde yemek hizmetinin okullar veya firmalar yönünden tercih edilmesi birçok yönden avantajlıdır. Yemek molası veya öğle arası gibi zamanlar da çalışan verimliliğini arttırmak ve dağılmayı önlemek amacıyla da tercih edilmelidir. Yemekhane veya kafeterya gibi toplu yemek üreten yerler de insanlar arası iletişiminde artacağından, insanların keyifli vakit geçirerek öğle aralarında yemeklerini yiyebilecekleri bir ortamın oluşması oldukça mümkün hale gelecektir. Öncelikle çocuklar olmak üzere Fast food gibi sağlıksız yiyecekler yerine, sağlıklı ve lezzetli yiyecekler ile sağlıklı yemek anlayışını etkin kılmayı sağlamaktadır.